Η εταιρεία μας διαθέτει επιγραφές όλων των ειδών.

1) Επιγραφές μη φωτεινές  5) Επιγραφές με ανάγλυφα γράμματα (3D) 9) Αμμοβολές
2) Eπιγραφές φωτεινές με μουσαμά 6) Επιγραφές με νέον 10) Επιγραφές με εκτυπώσεις σε μουσαμά
3) Επιγραφές πυλώνες 7) Διαφημιστικά φανάρια 11) Επιγραφές με μεταξοτυπία
4) Επιγραφές led 8) Αυτοκινήτο επιγραφές

Από το 1924 μέχρι και σήμερα εργάζεται ακατάπαυστα η επιχείρηση Μπέλλος & έχει σαν μοναδικό αντικείμενο βιοπορισμού την επιγραφή του καταστήματός σας.
Η μία γενιά διαδέχεται την επόμενη παραδίνοντας την τεχνογνωσία της επιγραφής, τον μηχανολογικό εξοπλισμό & το σημαντικότερο, το πελατολόγιο. Για εμάς η επιγραφή του καταστήματος σας είναι σοβαρή υπόθεση. Στοχεύουμε τρεις γενιές μέχρι σήμερα, σε μακροχρόνιες συνεργασίες και αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μας. Η διάρκεια στον χρόνο. Είναι απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε για την προβολή της επιχείρησης σας με την επιγραφή.

Όμως δεν σταματήσαμε εκεί, επενδύσαμε και σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για τον έλεγχο του χρόνου παράδοσης και την ποιότητα της επιγραφής σας. Σήμερα μια κάθετη μονάδα παραγωγής βρίσκεται σε επαγρύπνηση έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση κατασκευής επιγραφής.

Διαθέτουμε δικά μας φορτηγά, γερανό και καλάθι για την τοποθέτηση της επιγραφής σας σε οποιοδήποτε μέρος και ύψος.
Παρέχουμε πάντα υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής σε όλους, ακόμα και σε επιγραφές συναδέλφων που αρνήθηκαν να υποστηρίξουν.

Ποιο αναλυτικά κατασκευάζουμε :

  • Επιγραφές μη φωτεινές – Η πιο απλή και φθηνή λύση προβολής ενός καταστήματος. Από τελαρωμένο μουσαμά, αλουμίνιο φύλλο, αλουμίνιο ραμποτέ χωρίς καμία βίδα στην πρόσοψη, PVC, Etalbond. Plexiglas χονδρό διάφανο με εκτύπωση στην πίσω όψη για πινακιδάκια πόρτας. Ασημί ή μπρούτζινο φύλλο σαν χρυσό με σκαλισμένα τα γράμματα και ξύλο πίσω για πιο κλασικές πόρτες γραφείων.
  • Eπιγραφές φωτεινές με μουσαμά – Για μεγάλα μεγέθη κυρίως χωρίς ραφή στην πρόσοψη, με Plexiglas φύλλα συρταρωτά, με Plexiglas πρεσαριστά συρταρωτά,  Εtalbond με τρύπες τα γράμματα και Plexiglas πίσω κολλημένο και φωτισμό εσωτερικά. Επιγραφές κυρίως για την πρόσοψη καταστημάτων.
  • Επιγραφές πυλώνες – Κυρτούς, επίπεδους, με περίεργα σχήματα όπως απεικονίσεις αντικειμένων. Αυτή η κατηγορία επιγραφών προορίζεται να δουλέψει ως κράχτης όπου επισημαίνει το σημείο πώλησης από μακριά.
  • Επιγραφές led – Με τρύκ που αναβοσβήνουν ή που αλλάζουν κείμενα και χρωματισμούς, σταυρούς φαρμακείων. Επιγραφές με πολύ υψηλή φωτεινότητα που τραβούν το βλέμμα από μακριά, εντυπωσιακά ακόμα και την ημέρα.
  • Επιγραφές με ανάγλυφα γράμματα (3D) –  Μη φωτεινά από ξύλο, πλαστικό, μέταλλο. Φωτεινά μεταλλικά γράμματα κρυφού φωτισμού, φωτεινά μεταλοπλαστικά κουτιαστά και με πρεσαρισμένο το Plexiglas, φωτεινά ολοπλαστικά γράμματα με Plexiglas στο μπροστινό μέρος του γράμματος και στο σόκορο. Τα ανάγλυφα γράμματα στην επιγραφή χαρίζουν ένα λούσο, με την τρισδιάστατη όψη αποκτά μια βαρύτητα μιας πιο ακριβής επιγραφής μιας πιο σοβαρής επιχείρησης.
  • Επιγραφές με νέον – Είτε πρόκειται για φωτισμό ανάγλυφων γραμμάτων είτε για εμφανή νέον που είναι πιό κλασικά αλλά πάντα εντυπωσιακά την νύχτα. Ο φωτισμός με νέον έχει τεράστια αντοχή στο χρόνο. Το νέον παρότι είναι πολύ παλιά μέθοδος κατασκευής γραμμάτων και επιγραφών είναι πάντα στην μόδα και αποτελεί επιγραφή που χαρακτηρίζει ένα κατάστημα.
  • Διαφημιστικά φανάρια – Με πλαίσιο όλο από αλουμίνιο με κουρμπαριστές γωνίες και Plexiglas πρεσαριστά ίσως είμαστε οι πρώτοι που κατασκευάσαμε αυτό που σήμερα λέγεται διαφημιστικό φανάρι. Και σίγουρα είμαστε οι πρώτοι που το κατασκευάσαμε σε γραμμή παραγωγής πολλών κομματιών. Το παράγουμε σε όλα τα σχήματα και μεγέθη ακόμα και σε περίεργα – ιδιαίτερα σχήματα με κατασκευή καλουπιού. Η εκτύπωση πάντα στα αρκετά κομμάτια γίνεται με μεταξοτυπία εσωτερικά σε διάφανο Plexiglas και μετά πρεσάρεται ώστε να πάρει την τελική του μορφή.
  • Αυτοκίνητο επιγραφές – Με βαφτά γράμματα η αυτοκόλλητα η και ψηφιακή εκτύπωση για ολόσωμο ντύσιμο του αυτοκίνητου όπου χαρακτηρίζει το αυτοκίνητο και δεν περνά απαρατήρητο προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
  • Αμμοβολές – Όλα τα χρώματα, όλες τις ποιότητες με κείμενα εσωτερικά, λογότυπα ή, ρίγες απλώς για να φαίνεται ότι υπάρχει κρύσταλλο.
  • Επιγραφές με εκτυπώσεις σε μουσαμά – Για περίπτερα, εκλογικά κέντρα, κιόσκια προώθησης προϊόντων. Εκτυπώσεις σε αυτοκόλητο με πλαστικοποίηση ματ ή γυαλιστερή ή χωρίς, για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Εκτυπώσεις σε καμβά για πίνακες, poster. Εκτυπώσεις σε ταπετσαρία για εσωτερικούς χώρους με πολύ ωραία αίσθηση στην αφή. Εκτυπώσεις σε σημαιόπανο για σημαίες που κυματίζοντας έξω απο την επιχείρησή σας, η κίνηση τραβάει το βλέμμα.
  • Επιγραφές με μεταξοτυπία – Για πολλά τεμάχια με το ίδιο κείμενο σε υλικά: Plexiglas, αλουμίνιο, γυαλί, ξύλο, PVC, Etalbond.

Κάντε Click εδώ ώστε να δείτε δείγματα απο τις εργασίες μας.